Antalya naar Kargicak Transfer

Antalya naar Kargicak Transfer. Onze Antalya Transfer naar Kargicak en Kargicak duurt ca. 80 minuten en is erg in trek bij vele Vakantiegangers omdat men dan veel eerder op de plaats van bestemming is als met een Bus. Enkele van onze stamgasten zijn zelfs diverse keren per jaar aan de Turkse Riviera om de koude Herfst en Winter in Nederland de rug toe te keren en van het milde klimaat van 16-23 C te genieten. Van veel Luchthavens vanuit Nederland en België is de luchthaven van Antalya meerdere malen per dag binnen 3,5 uur te bereiken. Met onze Antalya Shuttle Service spaar je veel tijd en ben je eerder in het Hotel als andere gasten. Voor families met kinderen bieden wij gratis Kinderzitjes aan, deze kun je direct kosteloos toevoegen. Een privé Antalya Hoteltransferdienst maakt het je een stuk gemakkelijker en zorgt voor meer comfort tijdens je vakantie. Antalya naar Kargicak Transfer. Via deze link ga je naar de Antalya en Gazipasa Luchthaven transfer Online Boekingspagina.

Antalya naar Kargicak Transfer

Gazipasa naar Kargicak Transfer

Luchthaven Transfers Antalya

Gazipasa naar Kargicak Transfer

Na een zeer lange vliegreis wil men natuurlijk meteen na de landing naar het Hotel vervoerd worden. Omdat je wilt dat dat vervoer zonder problemen gebeurt moet je minstens 3 Dagen van tevoren bij ons boeken. Terwijl de andere Pakketreizigers op Bus of Taxi aangewezen zijn en daar zelfs op moeten wachten totdat de bus van de Reisorganisator compleet is, vertrekt onze Gazipasa naar Kargicak Transfer VIP Service van Euron Transfer meteen. Onze Luchthaven Shuttle is een Privétransferdienst en gaat naar Hotels en Resorts in Kargicak en Kargicak. We hebben de beschikking over voertuigen met 6, 12 of 22 zitplaatsen. Zelfs als het vliegtuig vertraging heeft: bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het goed verlopen van het Transfer, want onze medewerkers worden steeds op de hoogte gehouden via actuele informatie wat betreft aankomsttijden zodat we ook bij onverwachte vertraging voor U klaar staan. Gazipasa naar Kargicak Transfer.

Van de Luchthaven Antalya naar Kargicak Transfer

Er zijn veel redenen om gebruik te maken van een Luchthaventransfer, gegarandeerd vervalt het wachten al op de bus van de Reisorganisator! Met ons bent U beslist al 1 tot 3 uur eerder in het Hotel. Voor Reizigers met kinderen bestaat de mogelijkheid om kosteloos een kinderstoeltje bij te boeken, dit in tegenstelling met de bussen van de Reisorganisatoren of de Luchthaventaxi’s, daar is dat niet mogelijk. Wij zijn ook nog eens iets goedkoper als de gewone plaatselijke Taxi’s. Bovendien zorgen wij ervoor dat er een Duitstalige Klantendienst bereikbaar is, welke bijvoorbeeld op elk moment (kosteloos)veranderingen uitvoert. Euron Transfer zorgt voor meer Comfort tijdens uw Vakantie. Van de Luchthaven Antalya naar Kargicak.

 • Betalen doe je pas bij de chauffeur in Euro’s
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week een Klantendienst beschikbaar
 • Lage prijzen, geen verborgen kosten
 • Gratis kinderstoeltjes
 • Directe rit, geen stops
 • Comfortale en veilige rit
 • Voertuigen met Airco
 • Bij vertraging wordt er kosteloos op je gewacht
 • Omboeken is ook kosteloos
 • De klantenservice is ook via WhatsApp bereikbaar
 • Antalya naar Kargicak Transfer
 • Gazipasa naar Kargicak Transfer

Hoe boek ik een Transfer?

Om een Antalya Luchthavenvervoer te boeken gaat U naar online Boeking. U krijgt de reisdocumenten binnen 30 minuten toegestuurd. Bij boeking deelt u uw speciale wensen mee, zodat wij daar voor uw rit voor kunnen zorgen. U boekt van tevoren maar betaalt pas aan de chauffeur in Euro’s. Wij doen iedere dag ons best zodat uw vakantie ontspannen beginnen kan en natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat na afloop weer zonder problemen, met mooie herinneringen, teruggevlogen kan worden.

Prijzen en Bestemmingen vanaf de Luchthaven van Antalya en Gazipasa

Wij rijden naar alle privéadressen zoals hotels, resorts in de regio Kemer Camyuva, Tekirova, Göynük, Belek, Bogazkent, Side, Okurcalar, Manavgat, Avsallar, Türkler, Konakli, Alanya en Kargicak Prijzen Antalya Luchthaventransfer naar Kargicak.

Uw betrouwbare Hotel-, Transferservice in Turkije

Wij bieden u Transferritten aan vanaf de Luchthavens van Antalya en Gazipasa naar Hotels, naar de Haven van uw Cruiseschip en natuurlijk ook uw terugrit. Als Europese Onderneming vinden wij stiptheid en veiligheid voor onze klanten het allerbelangrijkste.

Kontakt

Duitsland : +49 5161 7092800 (09.00-18.00 h)
WhatsApp/SMS : +49 151 47027097 (08.00-21.00 h)
Türkije Hotline : +90 850 4664015 (09.00-21.00 h)
Email : info@eurontransfer.com

Antalya naar Kargicak Transfer

Gazipasa Luchthaven | Avsallar | Avsallar | Mahmutlar | Belek | Side