Antalya Luchthaven AYT

Reizen van de luchthaven van Antalya naar uw Hotel in Antalya. Zonder zorgen uitstappen op Luchthaven Antalya waar uw vervoer al klaar staat. Transfers zijn eenvoudig voor uw reis te regelen. Transferdiensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Aankomst op Antalya Airport

Veel Nederlanders zijn stomverbaasd als ze aankomen. Moeten we nog langs de douane, en.. een visum? Wat een oplichting! Lees deze informatie voor je vertrekt goed door zodat je weet hoe het op Antalya Airport precies gaat. Het is ook handig als je alvast jouw hotel geboekt hebt!

antalya luchthaven

Paspoort / Visum

Je moet de geldigheid van je reisdocumenten van tevoren controleren. Ook moet je controleren of je dan een visum voor Turkije nodig hebt. Paspoorten moeten in ieder geval geldig zijn in ieder geval tot het einde van het verblijf. In de aankomsthal voor de paspoortcontrole staan visumbalies. Bij deze balies kun je een visum aanvragen. Dit kost €25, je kunt dit dus doen bij aankomst op de luchthaven van Antalya.

Douane

Als je langs de paspoortcontrole bent geweest en je bagage hebt opgehaald, moet je nog langs de douane. Als je niets aan te geven hebt, dan kun je langs de groene weg zonder verdere inspectie. Heb je wel iets aan te geven? Dan zul je via het het rode pad moeten gaan. De douane zal hulp verlenen voor de aangifte van de goederen.

Bagage

Passagiers bereiken de bagagehal na de paspoortcontrole. Bij de bagagehal zijn (net als op Schiphol) gratis bagagekarretjes beschikbaar. Zo kun je makkelijker je koffers meenenmen naar de bus of de taxi. Is het druk op het vliegveld? Dan kan het wat langer duren dan normaal. Op de schermen bij de bagagebanden staat in zo’n geval meestal een tijdsindicatie.

Gevonden voorwerpen

Heb je iets op de luchthaven verloren? Het verloren & gevonden voorwerpen bureau op Antalya Airport zal je helpen met het terugvinden van uw verloren voorwerpen. Indien je voorwerpen hebt gevonden die niet van jou zijn, kun je deze voorwerpen ook brengen bij het verloren & gevonden voorwerpen bureau op de luchthaven.

Passagiersrechten

Is jouw vlucht overboekt, geannuleerd of vertraagd? Het verstrekken van informatie in geval van dergelijke ongemakken is een verplichting van de luchtvaartmaatschappij. Ze zijn wettelijk verplicht om je te informeren over de rechten die je hebt. Vraag bij de luchtvaartmaatschappij voor informatie, met name met betrekking tot compensatie en bijstand.

Aankomsttijden Antalya Airport

Hieronder kun je de aankomsttijden van Antalya Airport bekijken. Airlines die vanuit Nederland vliegen zijn: Arke, Corendon (Dutch), Pegasus, Sunexpress en Transavia.

Antalya Airport Arrivals | Aktuele aankomstijden van alle vluchten naar Antalya. Antalya Airport, aktuele aankomstijden.